16 Kasım 2009 Pazartesi

Beşiktaş Fenerbahçe Canlı izle

21 kasım Beşiktaş Fenerbahçe maçını Canlı izle, Beşiktaş Fenerbahçe Canlı, Beşiktaş Fenerbahçe izle

Bjk Fb Canlı izle







Beşiktaş Fenerbahçe izle









BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

Beşiktaş Fenerbahçe Maç Özeti

Beşiktaş Fenerbahçe Maç Özeti, Beşiktaş Fenerbahçe Maçının bitiminden hemen sonra yayınlacaktır.

Beşiktaş Fenerbahçe Canlı Yayın

Turkcell Süper Lig’de 30. Hafta dev bir maçla kapanıyor. Sivasspor ile birlikte şampiyonluğun en güçlü adayı olan Beşiktaş derbi karşılaşmada Fenerbahçe’yi konuk ediyor. İnönü Stadı’nda saat 20:00’da başlayacak mücadelede Yunus Yıldırım düdük çalacak. Lig TV ’den naklen yayınlanacak bu karşılaşmayı Canlı Anlatım Servisi’nden de an be an takip edebilirsiniz.Beşiktaş Fenerbahçe Maçı izle.

Beşiktaş’ta bu karşılaşma öncesinde sakatlığı süren Nobre dışında eksik bulunmazken, Fenerbahçe ise İnönü’ye çok sıkıntılı geliyor. Sezonu kapatan Edu ve cezalı Lugano’nun ardından, Önder’in de sarı kart cezası Aragones’i savunma hattını kurmakta çok zorluyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı süren Alex’in forma giymesi ise çok düşük bir ihtimal. Fenerbahçe’de kaleci Volkan Demirel ve Semih’in ise cezaları sona erdi.Beşiktaş Fenerbahçe izle.

Bu dev maç öncesinde siyah-beyazlılar 59 puanla ikinci sırada bulunurken, bu karşılaşmayı kazanarak şampiyonluk yolunda yara almak istemiyor. 48 puanı bulunan ve şampiyonluk umudu biten ve tek düşüncesi Türkiye Kupası olan Fenerbahçe ise derbiden galip ayrılarak moral bulmanın peşinde.Beşiktaş Fenerbahçe Maçı izle.

TOPLAM 11 FUTBOLCU SARI KART CEZASI SINIRINDA...

Derbi öncesinde Beşiktaş’ta 7, Fenerbahçe’de ise 4 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Siyah-beyazlılarda İbrahim Üzülmez, Cisse, Tello, Zapotocny, Yusuf, Nobre ve Sivok, Fenerbahçe’de ise Alex, Yasin, Ali Bilgin ve Selçuk, derbide sarı kart görürse cezalı duruma düşecek.Beşiktaş Fenerbahçe Maçı özeti.

MUHTEMEL 11’LER

BEŞİKTAŞ
Rüştü
Ekrem
İbrahim Toraman
Gökhan
İbrahim Üzülmez
Ernst
Cisse
Delgado
Holosko
Tello
Bobo

FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Yasin
Can
Roberto Carlos
Kazım
Selçuk
Emre
Uğur
Deivid
Güiza

STAT: BJK İnönü
SAAT: 20:00
HAKEM: Yunus Yıldırım
YAYIN: Lig TV ve CANLI ANLATIM SERVİSİ

322. RANDEVU

Ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe, bugün yapacakları Turkcell Süper Lig maçında 322. kez karşı karşıya gelecek. Bu sezon Fortis Türkiye Kupası finalinde de karşılaşacak olan iki ekip arasında 28 Kasım 1924 tarihinde, Fenerbahçe’nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 85 yıllık ezeli rekabette galibiyet sayısında Fenerbahçe’nin tek farkla üstünlüğü bulunuyor. Beşiktaş Fenerbahçe Maçı izle.Bugüne dek yapılan 321 maçta Fenerbahçe 119, Beşiktaş 118 galibiyet alırken, 84 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Ezeli rekabette Fenerbahçe’nin toplam 434 golüne, Beşiktaş 404 golle karşılık verdi.Beşiktaş Fenerbahçe derbisi izle.

LİG MAÇLARI...

1959 yılından bu yana düzenlenen lig maçlarında ise taraflar bugüne dek 103 kez karşılaştı. Ligde geride kalan maçlarda, Fenerbahçe 36, Beşiktaş 34 galibiyet alırken, ezeli rakipler 33 maçta eşitliği bozamadı. Siyah-beyazlıların ligdeki toplam 110 golüne, sarı-lacivertliler 103 golle karşılık verdi. Beşiktaş Fenerbahçe Maçı golleri. Sezonun ilk yarısında Kadıköy’de yapılan lig maçını Fenerbahçe 2-1’lik skorla kazandı.Beşiktaş Fenerbahçe Maçını izle.

F.BAHÇE REKOR PEŞİNDE...

Turkcell Süper Lig’de bugün Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçe, şampiyonluk iddiasından uzaklaşsa da, derdi maçta galip gelerek, ezeli rakibine karşı tarihte ilk kez üst üste 6. kez kazanmak amacında. Beşiktaş Fenerbahçe Maçı özeti.Beşiktaş ile yaptığı son 5 maçı kazanan sarı-lacivertliler, BJK İnönü Stadı’ndaki randevuda da gülen taraf olursa, 85 yılda 321 maçın sığdığı ezeli rekabet tarihinde kendi adına ilk kez üst üste 6 kez galip gelecek.Beşiktaş Fenerbahçe Maçını izle.

Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında daha önce 1973 yılında 5 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı. ’’Sarı Kanaryalar’’, 1 Nisan 1973 ile 26 Ağustos 1973 arasındaki üst üste 5 maçta da Beşiktaş’ı yenmişti. Diğer yandan Beşiktaş ise, Fenerbahçe’yi, 21 Haziran 1989 ile 12 Mayıs 1990 tarihleri arasındaki üst üste 7 derbide de yenmeyi başarmıştı.

DERBİDE KART YAĞIYOR...

Turkcell Süper Lig’de bugünki Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde, ezeli rakiplerin kendi aralarındaki son maçlarında görülen kartların çokluğu dikkati çekiyor. Beşiktaş Fenerbahçe Maçı golleri.Ezeli rakiplerin son 7 sezonda şimdiye dek yaptığı 15’i Turkcell Süper Lig, 3’ü Fortis Türkiye Kupası, 1’i de TFF Süper Kupa olmak üzere 19 maçta hakemler toplam 14 kırmızı, 108 de sarı kart kullandı.

Sezonun ilk yarısında Kadıköy’de yapılan lig maçında Beşiktaş’ta Cisse, çift sarı kart sonucu kırmızı kartla oyun dışında kalırken, siyah-beyazlı takımda İbrahim Toraman sarı kart görmüştü.

Zirve yarışı mı, prestij mi?
Turkcell Süper Lig’de 30. haftanın kapanış maçında ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe bugün BJK İnönü Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Dev maç saat 20.00’de başlayacak.Beşiktaş Fenerbahçe Maçı lig tv izle.Turkcell Süper Lig’in 30. haftası bir derbi maça sahne olacak. Ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe, BJK İnönü Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Saat 20.00’de başlayacak ve Lig TV’den canlı yayınlanacak maçı, kariyerinde ikinci kez derbiye çıkacak olan Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Serkan Gençerler ile Volkan Narinç yapacak.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ
Derbi maça ev sahipliği yapacak şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Beşiktaş’ta tek hedef galibiyet.

Ligin 29. haftası sonunda lider Sivasspor’un bir puan gerisinde, 59 puanla ikinci sırada yer alan siyah-beyazlılar, büyük taraftar desteğiyle oynayacağı derbide ezeli rakibini yenerek, şampiyonluk umutlarını son 4 haftaya taşımayı hedefliyor.

Ligde bu sezon evinde yaptığı 15 maçtan 11’ini kazanan, 1’ini kaybeden ve 3’ünde berabere kalan Beşiktaş, sahadan 3 puanla ayrılarak, aynı zamanda ilk 6 sırada yer alan takımlara karşı olan galibiyet özlemini de gidermek istiyor. Beşiktaş Fenerbahçe Maçını izle. Derbi öncesi 7 futbolcusu sarı kart cezası sınırında bulunan Beşiktaş’ta, sakatlığı nedeniyle Nobre forma giyemeyecek. Siyah-beyazlılarda hafif sakatlıkları bulunan Bobo, Tello, Delgado ve Yusuf’un ise oynamaları bekleniyor.Beşiktaş Fenerbahçe derbisini izle.

FENERBAHÇE CEPHESİ
Ligde son haftalarda aldığı yenilgilerle zirve yarışının uzağında kalan Fenerbahçe ise Beşiktaş karşısında prestij mücadelesi verecek.

48 puanla Bursaspor’un averajla önünde 5. sırada bulunan sarı-lacivertli ekip, 13 Mayıs’ta Fortis Türkiye Kupası finalinde de karşılaşacağı ezeli rakibi önünde ligde galip gelerek, kupa öncesi psikolojik avantaj yakalamak istiyor.Beşiktaş Fenerbahçe derbisi izle.

Ezeli rakibiyle yaptığı son 5 maçtan galip ayrılan sarı-lacivertliler, bu sezon deplasmanlarda oynadığı 14 lig maçından sadece 4’ünü kazanarak, başarısız bir performans sergiledi.

Ligdeki son 3 maçında 8 puan yitirerek, zirvenin uzağına düşen ve bu sezonki hedef olarak kendisine, 26 yıldır kazanamadığı Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğunu koyan Fenerbahçe’de, cezası süren Lugano, sakatlığı nedeniyle daha önce sezonu kapatan Edu ile sarı kart cezalısı Önder, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.Beşiktaş Fenerbahçe derbisi izle.

Uzun süren sakatlığının ardından geçen hafta Ankaragücü maçında sonradan oyuna giren, ancak yine sakatlanan Alex’in de derbide forma giyemeyeceği öğrenildi. Hafta içinde sakatlık sıkıntısı yaşayan Güiza’nın ise oynaması bekleniyor.Fenerbahçe Beşiktaş Maçı izle.

Olaylı Galatasaray derbisinde aldıkları cezaları biten kaleci Volkan Demirel ile Semih, teknik heyetin görev vermesi halinde forma giyebilecek. Sakatlıkları geçen Emre, Gökhan Gönül ve Deniz de derbide oynayabilecek.Fenerbahçe Beşiktaş Maçını izle.

Lugano, Edu ve Önder’in yokluğunda savunmanın ortasında sıkıntı yaşayan Fenerbahçe’de, bu bölgede Yasin’in yanında Can’ın görev alması beklenirken, teknik direktör Aragones, Deniz’i de tercih edebilir.

MUHTEMEL 11’LER
Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Gökhan, İbrahim Üzülmez, Holosko, Ernst, Cisse (Sivok), Delgado, Tello, Bobo
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yasin, Can (Deniz), Roberto Carlos, Kazım, Selçuk, Emre, Uğur, Deivid, Güiza (Semih)

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin 11’LERİ

Turkcell Süper Lig’in 30. haftası yarın derbi maça sahne olacak. Ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe, karşı karşıya gelecek.Fenerbahçe Beşiktaş Maçı izle.
BJK İnönü Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak maçı, kariyerinde ikinci kez derbiye çıkacak Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Serkan Gençerler ile Volkan Narinç yapacak. Fenerbahçe Beşiktaş izle. Dev maçın 4. hakemi ise Hakan Özkan olacak.

Fortis Türkiye Kupası’nın bu sezonki finalinde 13 Mayıs’ta da karşılaşacak ezeli rakipler, hazırlıklarını bu akşam basına kapalı yapacakları idmanlarla tamamlayarak, kampa girecek.

Dev maçın 70 ile 750 TL’den hafta başında satışa çıkarılan biletlerinin çok büyük bölümü tükendi. 32 bin 145 kişi kapasiteli BJK İnönü Stadı’nda, konuk Fenerbahçe’yi 1607 taraftarı destekleyebilecek.

-BEŞİKTAŞ GALİBİYETE KOŞULLANDI-
Derbi maça ev sahipliği yapacak şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Beşiktaş’ta tek hedef, galibiyet.

Ligin 29. haftası sonunda lider Sivasspor’un bir puan gerisinde, 59 puanla ikinci sırada yer alan siyah-beyazlılar, büyük taraftar desteğiyle oynayacağı derbide ezeli rakibini yenerek, şampiyonluk umutlarını son 4 haftaya taşımayı hedefliyor.Fenerbahçe Beşiktaş derbisi izle.

Ligde bu sezon evinde yaptığı 15 maçtan 11’ini kazanan, 1’ini yitiren, 3’ünde berabere kalan ’’Kara Kartallar’’, sahadan 3 puanla ayrılarak, aynı zamanda ilk 6 sırada yer alan takımlara karşı olan galibiyet özlemini de gidermek istiyor.

Derbi öncesi 7 futbolcusu sarı kart cezası sınırında bulunan Beşiktaş’ta, sakatlığı nedeniyle son haftalarda forma giyemeyen Nobre’nin durumu henüz netlik kazanmadı.Fenerbahçe Beşiktaş Maçı özeti. Siyah-beyazlılarda ayrıca sakatlıkları bulunan Bobo, Tello, Delgado ve Yusuf’un yarınki maçta oynamaları bekleniyor.

-FENERBAHÇE PRESTİJ PEŞİNDE-
Ligde son haftalarda aldığı yenilgilerle zirve yarışının uzağına düşen Fenerbahçe ise Beşiktaş karşısında prestij mücadelesi verecek.

48 puanla Bursaspor’un averajla önünde 5. sırada bulunan sarı-lacivertli ekip, 13 Mayıs’ta Fortis Türkiye Kupası finalinde de karşılaşacağı ezeli rakibi önünde ligde galip gelerek, kupa öncesi psikolojik avantaj yakalamak istiyor.

Ezeli rakibiyle yaptığı son 5 maçtan galip ayrılan ’’Sarı Kanaryalar’’, bu sezon deplasmanlarda oynadığı 14 lig maçından sadece 4’ünü kazanarak, başarısız bir performans sergiledi.

Ligdeki son 3 maçında 8 puan yitirerek, zirvenin uzağına düşen ve bu sezonki hedef olarak kendisine, 26 yıldır kazanamadığı Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğunu koyan Fenerbahçe’de, cezası süren Lugano, sakatlığı nedeniyle daha önce sezonu kapatan Edu ile sarı kart cezalısı Önder, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.Fenerbahçe Beşiktaş Maçı izle.

Uzun süren sakatlığının ardından geçen hafta Ankaragücü maçında sonradan oyuna giren, ancak yine sakatlanan ve hafta boyunca idmanlara katılamayan takım kaptanı Alex’in de derbide forma giyme olasılığı çok düşük. Fenerbahçe Beşiktaş Maçı lig tv izle.Hafta içinde sakatlık sıkıntısı yaşayan Güiza’nın ise oynaması bekleniyor.

Olaylı Galatasaray derbisinde aldıkları cezaları biten kaleci Volkan Demirel ile Semih, teknik heyetin görev vermesi halinde forma giyebilecek. Sakatlıkları geçen Emre, Gökhan Gönül ve Deniz de derbide oynayabilecek.

Lugano, Edu ve Önder’in yokluğunda savunmanın ortasında sıkıntı yaşayan Fenerbahçe’de, bu bölgede Yasin’in yanında Can’ın görev alması beklenirken, teknik direktör Aragones, Deniz’i de tercih edebilir.

-OLASI 11’LER-
Derbi maça ezeli rakiplerin çıkması beklenen olası 11’leri şöyle:

Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Gökhan, İbrahim Üzülmez, Holosko, Ernst, Cisse (Sivok), Delgado, Tello, Bobo

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yasin, Can (Deniz), Roberto Carlos, Kazım, Selçuk, Emre, Uğur, Deivid, Güiza (Semih)

Hedeflar farklı, düşünce aynı!
Kara Kartal şampiyonluk, Sarı Kanarya prestij peşinde. İki takım da mutlak galibiyet hedefinde.


Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın

DOLMABAHÇE’DE DEV DERBİ!

Turkcell Süper Lig’in 30. haftası müthiş bir maça sahne olacak. Ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe, karşı karşıya gelecek.

BJK İnönü Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak maçı, kariyerinde ikinci kez derbiye çıkacak Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Serkan Gençerler ile Volkan Narinç yapacak.

Stat: BJK İnönü
Hakem: Yunus Yıldırım
Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Gökhan, İbrahim Üzülmez, Holosko, Ernst, Cisse (Sivok), Delgado, Tello, Bobo
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yasin, Can (Deniz), Roberto Carlos, Kazım, Selçuk, Emre, Uğur, Deivid, Güiza (Semih)

-BEŞİKTAŞ GALİBİYETE KOŞULLANDI-

Derbi maça ev sahipliği yapacak Beşiktaş’ta tek hedef, galibiyet. Lider Sivasspor’un ardından 59 puanla ikinci sırada yer alan siyah-beyazlılar, ezeli rakibini yenerek, şampiyonluk umutlarını son 4 haftaya taşımayı hedefliyor.

Ligde bu sezon evinde yaptığı 15 maçtan 11’ini kazanan, 1’ini kaybeden, 3’ünde berabere kalan Kara Kartallar, sahadan 3 puanla ayrılarak, aynı zamanda ilk 6 sırada yer alan takımlara karşı olan galibiyet özlemini de gidermek istiyor.

Derbi öncesi 7 futbolcusu sarı kart cezası sınırında bulunan Beşiktaş’ta, sakatlığı nedeniyle son haftalarda forma giyemeyen Nobre’nin durumu henüz netlik kazanmadı. Sakatlıkları bulunan Bobo, Tello, Delgado ve Yusuf’un derbide oynamaları bekleniyor.

-FENERBAHÇE PRESTİJ PEŞİNDE-

Ligde son haftalarda aldığı yenilgilerle zirve yarışından uzaklaşan Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında prestij mücadelesi verecek. Bursaspor’un averajla önünde 48 puanla 5. sırada bulunan sarı-lacivertliler, 13 Mayıs’ta Türkiye Kupası finalinde karşılaşacağı ezeli rakibi önünde ligde galip gelerek, psikolojik avantaj yakalamak istiyor.Fenerbahçe Beşiktaş Maçını izle.

Ezeli rakibiyle yaptığı son 5 maçtan galip ayrılan Sarı Kanarya, bu sezon deplasmanlarda oynadığı 14 lig maçından sadece 4’ünü kazanarak, başarısız bir performans sergiledi.

Fenerbahçe’de, cezası süren Lugano, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Edu ile sarı kart cezalısı Önder, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Fenerbahçe Beşiktaş Maçı golleri.Uzun süren sakatlığının ardından geçen hafta Ankaragücü maçında yine sakatlanan Alex’in derbide forma giyme olasılığı çok düşük. Fenerbahçe Beşiktaş Maçı özeti.Sakatlık sıkıntısı yaşayan Güiza’nın ise oynaması bekleniyor. Sakatlıkları geçen Emre, Gökhan Gönül ve Deniz ise derbide oynayabilecek.Fenerbahçe Beşiktaş Maçı izle.

Olaylı Galatasaray derbisinde aldıkları cezaları biten kaleci Volkan Demirel ile Semih, teknik heyetin görev vermesi halinde forma giyebilecek.

Hangisi gülecek?

Turkcell Süper Lig’de 30. hafta dev bir maçla kapanıyor, ezeli rakipler Beşiktaş ile Fenerbahçe İnönü Stadı’nda karşı karşıya geliyor.. Şampiyonluk yarışını sürdüren Kartal, 3 puanı alıp yoluna devam etmek; Kanarya ise derbiden galip ayrılarak moral bulmak istiyor..

Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın


BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE DERBİSİ

Stat
BJK İnönü

Saat
20.00

Yayın
Tv: Lig TV
İnternet: CANLI ANLATIM

Hakem
Yunus Yıldırım

Yardımcı hakemler
Serkan Gençerler - Volkan Narinç

Dördüncü hakem
Hakan Özkan

BJK İnönü Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak maçı, kariyerinde ikinci kez derbiye çıkacak Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Serkan Gençerler ile Volkan Narinç yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Hakan Özkan olacak.

Dev maçın 70 ile 750 TL’den hafta başında satışa çıkarılan biletlerinin çok büyük bölümü tükendi. 32 bin 145 kişi kapasiteli BJK İnönü Stadı’nda, konuk Fenerbahçe’yi 1607 taraftarı destekleyebilecek.

-BEŞİKTAŞ GALİBİYETE KOŞULLANDI-
Derbi maça ev sahipliği yapacak şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Beşiktaş’ta tek hedef, galibiyet.

Ligin 29. haftası sonunda lider Sivasspor’un bir puan gerisinde, 59 puanla ikinci sırada yer alan siyah-beyazlılar, büyük taraftar desteğiyle oynayacağı derbide ezeli rakibini yenerek, şampiyonluk umutlarını son 4 haftaya taşımayı hedefliyor.

Ligde bu sezon evinde yaptığı 15 maçtan 11’ini kazanan, 1’ini yitiren, 3’ünde berabere kalan ’’Kara Kartallar’’, sahadan 3 puanla ayrılarak, aynı zamanda ilk 6 sırada yer alan takımlara karşı olan galibiyet özlemini de gidermek istiyor.Fenerbahçe Beşiktaş Maçı izle

Derbi öncesi 7 futbolcusu sarı kart cezası sınırında bulunan Beşiktaş’ta, sakatlığı nedeniyle son haftalarda forma giyemeyen Nobre, kamp kadrosuna yer almadı. Siyah-beyazlılarda ayrıca sakatlıkları bulunan Bobo, Tello, Delgado ve Yusuf’un dev maçta oynamaları bekleniyor.Fenerbahçe Beşiktaş Maçını izle

-FENERBAHÇE PRESTİJ PEŞİNDE-
Ligde son haftalarda aldığı yenilgilerle zirve yarışının uzağına düşen Fenerbahçe ise Beşiktaş karşısında prestij mücadelesi verecek.

48 puanla Bursaspor’un averajla önünde 5. sırada bulunan sarı-lacivertli ekip, 13 Mayıs’ta Fortis Türkiye Kupası finalinde de karşılaşacağı ezeli rakibi önünde ligde galip gelerek, kupa öncesi psikolojik avantaj yakalamak istiyor.

Ezeli rakibiyle yaptığı son 5 maçtan galip ayrılan ’’Sarı Kanaryalar’’, bu sezon deplasmanlarda oynadığı 14 lig maçından sadece 4’ünü kazanarak, başarısız bir performans sergiledi.

Ligdeki son 3 maçında 8 puan yitirerek, zirvenin uzağına düşen ve bu sezonki hedef olarak kendisine, 26 yıldır kazanamadığı Fortis Türkiye Kupası şampiyonluğunu koyan Fenerbahçe’de, cezası süren Lugano, sakatlığı nedeniyle daha önce sezonu kapatan Edu ile sarı kart cezalısı Önder, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.Fenerbahçe Beşiktaş derbisini izle.

Uzun süren sakatlığının ardından geçen hafta Ankaragücü maçında sonradan oyuna giren, ancak yine sakatlanan ve hafta boyunca idmanlara katılamayan takım kaptanı Alex’in de derbide forma giyme olasılığı çok düşük. Hafta içinde sakatlık sıkıntısı yaşayan Güiza’nın ise oynaması bekleniyor.

Olaylı Galatasaray derbisinde aldıkları cezaları biten kaleci Volkan Demirel ile Semih, teknik heyetin görev vermesi halinde forma giyebilecek.
Sakatlıkları geçen Emre, Gökhan Gönül ve Deniz de derbide oynayabilecek.

Lugano, Edu ve Önder’in yokluğunda savunmanın ortasında sıkıntı yaşayan Fenerbahçe’de, bu bölgede Yasin’in yanında Can’ın görev alması beklenirken, teknik direktör Aragones, Deniz’i de tercih edebilir.

-OLASI 11’LER-
Derbi maça ezeli rakiplerin çıkması beklenen olası 11’leri şöyle:
Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Gökhan, İbrahim Üzülmez, Holosko, Ernst, Cisse (Sivok), Delgado, Tello, Bobo

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Yasin, Can (Deniz), Roberto Carlos, Kazım, Selçuk, Emre, Uğur, Deivid, Güiza (Semih)

Lig TV ekranlarında saat 20:00 da. Kaçırmayın.
Beşiktaş Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın